Fanø Strandgalleri

Vi er 10 Fanø kunstnere, der siden juli 2011 har været fælles om at drive Fanø Strandgalleri i Rindby.

Vi sætter pris på at have det sjovt med hinanden, at inspirere hinanden i vores udfoldelser, at løfte opgaver i fællesskab og - ikke mindst - at give vore gæster gode oplevelser og mod på selv at bliver kreative.

Galleriet har åbent i sommerhalvåret og til vores faste begivenheder hører den første lørdag i måneden, hvor vi inviterer til en fernisering og underholdning

I galleriet arbejder vi desuden på at arrangere forskellige aktiviteter og events. Vi arrangerer særlige udstillinger, bl.a. på Fanø i Sundhedshuset, plejehjemmet, Sol og Strand fodklinikken i Hallen.

 


Wir sind 10 kreative Leute, die seit Mitte 2011 zusammen diese Gallerie betreiben.

Für uns ist es wichtig, dass wir zusammen Spass haben, dass wir uns gegenseitig inspirieren, dass wir Aufgaben gemeinsam schultern und - nicht zuletzt - dass unsere Gäste uns gerne besuchen og Lust darauf bekommen sich selbst kreativ zu entfalten. Unsere Ausstellingen bestehen aus Bildern, grafische Arbeiten, Skulpturen und Kunsthandwerk.

Wir haben von Ostern bis Mitte Oktober mit Ausnahme von Montag und Dienstag jeden Tag von 14.00 bis 17.30 geöffnet.

Neben unserer Galerie stellen wir auch ganzjährlich im Gesundheitshaus, und bei der Ferienhausvermietung Sol og Strand aus.